De TV van gisteren: 567.000 voor eerste Nick & Simon: The Dream

  • Geplaatst: Woensdag 10 januari
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS De eerste aflevering van Nick & Simon: The dream is redelijk van start gegaan bij SBS 6. De heren proberen dit seizoen een nummer 1 hit te scoren in Suriname.

Dat lukte jaren geleden al eens en dus zetten Nick, Simon en manager Kees alles op alles om dat nog een keer voor elkaar te krijgen. Het is de eerste keer dat The dream op SBS te zien is, hiervoor probeerden de Volendammers hun dromen na te jagen op NPO 3.

Een punt van aandacht volgens een kijker:

De rijdende rechter

De slimste was op primetime het best bekeken programma met bijna 1,5 miljoen kijkers, De rijdende rechter deed het ook prima met 1,4 miljoen. Daarin had Maurice de auto geleend van zijn buurvrouw en er vervolgens een botsing mee gemaakt. Maar Maurice weigerde voor de kosten op te draaien.

In deze aflevering ging alles er heel beschaafd aan toe.

5 jaar later

RTL 4 had een nieuwe aflevering van Uitstel van executie in petto en die was goed voor 972.000 kijkers, gevolgd door een herhaling van Een dubbeltje op z'n kant (757.000). Daarna volgde 5 jaar later waarin Beau van Erven Dorens te gast was bij schrijfster Susan Smit. Slechts 365.000 kijkers waren geïnteresseerd in haar voorspellingen. De mensen die wel bleven zitten, waren zeer tevreden.Reageren op dit artikel