De TV van gisteren: 880.000 zien Max Verstappen winnen

  • Geplaatst: Maandag 2 oktober
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS Max Verstappen boekte zondag de tweede Formule I-overwinning uit zijn leven. Een indrukwekkende 880.000 kijkers waren daar getuige van.

De wedstrijd in Maleisië startte om 9 uur 's ochtends en is alleen te zien via Ziggo Sport, dus die 880.000 kijkers zijn er veel. Een record is het niet, Max trok al eens 1,3 miljoen mensen naar de provider. Vooral de manoeuvre waarmee hij Lewis Hamilton de achterkant van zijn auto liet zien, kreeg de handen op elkaar.

Heel Holland Bakt

Ook Heel Holland bakt kreeg de handen op elkaar. 2,6 miljoen mensen zagen hoe de vijfde aflevering van het vijfde seizoen werd gevierd. En tot verbazing van de kijkers was het weer niet Ine die op het eind het veld moest ruimen.

Sommige kijkers denken te weten hoe dat komt.

Cold Case: Dader gezocht

Op SBS begon het gloednieuwe Cold case, waarin daders worden gezocht van oude misdrijven, te beginnen met de moord op Cassandra van Schaijk, die in 2007 dood werd gevonden na een avondje stappen. 612.000 mensen zagen Cold case en konden het programma waarderen, maar er was een ergenis die SBS in de volgende afleveringen hopelijk kan voorkomen.Reageren op dit artikel