De TV van gisteren: 932.000 voor nieuwe Liefs Uit

  • Geplaatst: Donderdag 9 november
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS Het nieuwe seizoen van Liefs uit, met nieuwe presentator Joris Linssen (Yvon Jaspers is foetsie) is woensdagavond begonnen met minder dan 1 miljoen kijkers.

In de eerste aflevering van Liefs uit zagen we Sanne die verliefd was geworden op de Turkse ober Ebu. Er zat weinig spanning in de aflevering omdat alles goed ging. Ebu kreeg al snel een baantje en ze waren heel gelukkig samen. Een beetje saai voor de kijker, maar natuurlijk hartstikke fijn voor Sanne en Ebu.

Van der Vorst Ziet Sterren

Liefs uit legde het af tegen Van der Vorst ziet sterren dat eindelijk boven de 1 miljoen kijkers uitkwam. Een mooi resultaat voor Peter omdat hij vorige week slechts 730.000 mensen trok. Peter ging langs bij transgendermodel Loiza Lamers en bij Rick Engelkes, maar het was Loiza die de meeste aandacht trok.

En er zat ook nog een compliment in voor Peter zelf.

The big escape

Ook Herrie in de Druiventros kwam boven de 1 miljoen kijkers uit, net als Tussen kunst en kitsch (1,8 miljoen) en De wereld draait door (1,3 miljoen). Op NPO 3 beleefde The big escape haar grote finale. 379.000 kijkers zagen hoe Linda Hakeboom het beste was in ontsnappen.Reageren op dit artikel