De TV van gisteren: Beste zangers winnaar van zaterdagavond

  • Geplaatst: Zondag 9 juli
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS Het programma Beste zangers  is de winnaar geworden van de zaterdagavond. Ruim 1,1 miljoen mensen stemden af op het liedjesprogramma van presentator Jan Smit.

De zangers moesten in deze laatste aflevering duetten zingen. Dit leverde mooie combinaties op zoals Anita Meyer samen met Brace en Tommie Christiaan met Tania Kross. 

Beste zangers (NPO 1) was overigens samen met het Journaal van 20.00 uur het enige programma dat op de zaterdagavond boven de miljoen kijkers scoorde. De deelnemers bedankten het publiek via Twitter voor het kijken. In het programma zongen ze met z'n allen het lied 'That's what friends are for'.

De Avondetappe

Dione de Graaff en Herman van der Zandt blijven maar scoren op NPO 1 met de Avondetappe. Op zaterdagavond keken er 870.000 mensen naar. In de middag keken 642.000 mensen naar de etappe van de Tour de France. Daarbij moet wel worden aangetekend dat veel Nederlanders het wielerevenement volgen via het Belgische kanaal Één. 

In de Avondetappe zat onder meer oud-wielrenner Lieuwe Westra, die openhartig vertelde over de depressie waar hij mee te maken kreeg. Twitterend Nederland kon zijn openheid erg waarderen.

Ik hou van Holland

De herhaling van Ik hou van Holland leverde RTL 4 nog 657.000 kijkers op. Daarmee scoort het net wat lager dan het andere RTL 4-programma op de avond, namelijk Zijn net mensen. Op Twitter werd met name geconstateerd dat het om een herhaling ging. Niet iedereen was daar even blij mee.Reageren op dit artikel