De TV van gisteren: Chantal ingehaald door 80-jarigen

  • Geplaatst: Donderdag 8 maart
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS De klusshow van Chantal Janzen op RTL 4 leverde woensdagavond fors in. Zo fors dat Doe het lekker zelf werd ingehaald door De wereld volgens 80-jarigen op SBS 6.

Slechts 627.000 mensen keken naar Doe het lekker zelf. De knutselshow begon vorige week al niet te hoopgevend met 701.000. De wereld volgens 80-jarigen met Viktor Brand trok juist meer kijkers. 670.000 nu tegen vorige week 565.000.

Opdienen of afserveren

Daarna probeerde RTL 4 het met het nieuwe Opdienen of afserveren dat een schamele 558.000 kijkers trok. Daarin proberen mensen met weinig ervaring een horecabedrijf uit de grond te stampen. De eerste aflevering was bijzonder vermakelijk en ging over de zussen Nelleke en Anne-Wil die lunchroom Kaneel en kruimels in Ermelo begonnen. Er waren slechts enkele kleine hordes te nemen.

Verzamelkoorts

Ook op het tijdstip van Opdienen of afserveren werd RTL wederom verslagen door SBS 6 dat Verzamelkoorts met Kim Lian van der Meij uitzond. De spullen verzamelende deelnemers trokken een respectabele 684.000 kijkers.Reageren op dit artikel