De TV van gisteren: Een prachtig begin voor Gordon Gaat Trouwen

  • Geplaatst: Vrijdag 27 oktober
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS De eerste aflevering van Gordon gaat trouwen, maar met wie? is bijzonder goed begonnen op RTL 4. Bijna 1,4 miljoen mensen zagen de eerste dates van de flamboyante presentator.

In de eerste aflevering kregen vrienden Gerard Joling, Danny Rook en Joyce Humblet een bonte stoet mogelijke huwelijkskandidaten te zien waarna ze drie mannen uitkozen met wie Gordon op date mocht.

De 41-jarige Rogier maakte de meeste indruk en is voor veel kijkers een potentële huwelijkskandidaat.

En meteen in die eerste aflevering werd al speeksel uitgewisseld.

Mocht alles in het water vallen dan is er natuurlijk nog een andere oplossing.

Chantal blijft slapen

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Chantal blijft slapen op RTL 4 deed het ook prima met 1,3 miljoen kijkers. Chantal ging uit logeren bij radio dj Gerard Ekdom en model Kim Feenstra. Chantal en Gerard bleken aan elkaar gewaagd.

Happy Hour

Op NPO 1 scoorde de presentatie van het nieuwe kabinet best aardig met 986.000 kijkers, Expeditie Robinson deed het natuurlijk weer prima met 1,1 miljoen. Het survivalprogramma was toe aan de samensmelting en dat leverde spannende tv op. SBS presenteerde het nieuwe programma Happy Hour met Roué Verveer als presentator. Daarin worden grappige verhalen en moppen verteld. Maar veel publiek trok de show niet, slechts 230.000 kijkers namen de moeite te kijken naar Roué en zijn programma. Een van hen was Daan.Reageren op dit artikel