De TV van gisteren: Finale The Bachelor breekt geen potten

  • Geplaatst: Woensdag 31 januari
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS De finale van de datingshow The bachelor trok dinsdagavond 330.000 euro naar Net5. Daarmee is het niet het succes geworden waar de zender op hoopte.

Het beste werd gescoord door De rijdende rechter op NPO 1 met 1,4 miljoen kijkers. Rechter John Reid was in Maastricht bij mevrouw Halmans die al twee jaar knettergek wordt van een soort denderend, laag geluid. Ze weet zeker dat buurman Etienne Damen dat op de één of andere manier veroorzaakt. Maar hij hoort helemaal niks. Uiteindelijk bleek er iets te zijn met een cv-ketel en doofheid. De buurvrouw riep verschillende emoties op.

DWDD

In De wereld draait door (1,3 miljoen kijkers) vertelde Matthijs van Nieuwkerk dat Waylon vanaf 23 februari vijf liedjes in DWDD presenteert die allemaal de inzending kunnen worden voor het Eurovisie Songfestival.

The Bachelor

Op RTL 4 tikte Uitstel van executie net niet de 1 miljoen kijkers aan, RTL Late Night trok 470.000 kijkers. Dan de finale van The bachelor. De aantrekkelijke vrijgezel Robbert koos na tien afleveringen en heel veel dates en gezoen voor Naddja en dat was zeer naar de zin van de kijkers.Reageren op dit artikel