De TV van gisteren: Goed begin voor Wat Verdien Je?

  • Geplaatst: Dinsdag 16 januari
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS Astrid Joosten wil met het programma Wat verdien je? het taboe rond salarissen doorbreken. Daar waren veel mensen voor in want Astrid trok een zeer respectabele 1,1 miljoen kijkers.

In de eerste aflevering van Wat verdien je? vertelden werknemers uit de gezondheidszorg hoeveel ze verdienen. Een huisarts, chirurg en ambulancebroeder gingen met de billen bloot.

Een panel met o.a. Felix Rottenberg, Annemarie van Gaal en ex-politica Myrthe Hilkens moesten raden hoeveel anderen verdienen. Veel verstand hadden ze er niet van, zo schatten ze het salaris van een beginnende fysiotherapeut op 4 à 5000 euro. Dat is meer dan het dubbele van wat een fysio verdient.

RTL Late Night

RTL Late Night was na de winterstop terug van weggeweest, maar dat wisten de meeste kijkers nog niet. Slechts 372.000 kijkers wisten Humberto Tan te vinden en daarmee viel Late Night buiten de Kijkcijfertop 25. Veel mensen misten dus het optreden van Broederliefde, maar dat is zo te lezen niet zo erg.


Mr. Frank Visser doet uitspraak

Programma's die wel goed scoorden waren Spoorloos (1,6 miljoen), De slimste (1,3 miljoen), GTST (1,3 miljoen) en Radar (1,2 miljoen). De tweede aflevering van Helemaal het einde (953.000) versloeg nipt Mr. Frank visser doet uitspraak (927.000) waarin een oudere buurvrouw en buurman het met elkaar aan de stok hadden over overhangende takken en darts.

Maar op het eind was alles anders.
Reageren op dit artikel