De TV van gisteren: Gordon verslaat Matthijs en GTST

  • Geplaatst: Vrijdag 1 december
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS Gordon gaat trouwen was donderdag zo in trek dat het na het Journaal het best bekeken programma van de avond was en beter scoorde dan De wereld draait door en Goede tijden slechte tijden. De trouwshow trok 1,3 miljoen kijkers.

In de op een na laatste aflevering van Gordon gaat trouwen, maar met wie? vielen twee huwelijkskandidaten af. Uiteindelijk vertrok de presentator met Rogier en de Italiaan Manuel naar Kaapstad. En net zoals het hele programma, had het kijkerspubliek een duidelijke voorkeur voor met wie Gordon in de bekende huwelijksboot moet stappen. In ieder geval niet met die Italiaan.

Expeditie Robinson

Ook Expeditie Robinson loopt op z'n einde en de overgebleven kandidaten beginnen elkaar een beetje op de zenuwen te werken. Shelly en Roeland kregen slaande ruzie. Maar er gebeurde nog iets opvallenders. In de aflevering van donderdag (1,1 miljoen kijkers) spotte een oplettende kijker een accessoire die normaal gesproken niet te vinden is op een onbewoond eiland.

Over mijn lijk

Op NPO 1 begon Over mijn lijk aan een nieuw seizoen. Valerio Zeno portretteert opnieuw een aantal jongeren met een terminale ziekte. De kijkcijfers van de eerste aflevering hielden niet over met 654.000, maar zoals gewoonlijk krijgt Over mijn lijk alleen maar complimenten.Reageren op dit artikel