De TV van gisteren: Jinek keert terug met overtuigende 1,1 miljoen kijkers

  • Geplaatst: Dinsdag 5 december
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS Eva Jinek blijft een kijkcijferkanon. De eerste nieuwe aflevering van de talkshow Jinek trok meteen 1,1 miljoen kijkers en dat is beduidend meer dan collega Pauw.

Eva Jinek had in haar eerste aflevering het advocatenechtpaar Knoops te gast, Plien van Bennekom was er ook om over de nieuwe film van Johan Nijenhuis te praten, net als Nick en Simon. Er waren ook ondernemers die klaagden over de haring- en oliebollentest van het AD.

RTL Late Night

Natuurlijk gooide ook Het geheime dagboek van Hendrik Groen weer hoge ogen op NPO 1 met 1,7 miljoen kijkers, net als Bed & Beakfast met 1,5 miljoen. RTL 4 moest het met een stuk minder kijkers doen. Helemaal het einde haalde net de miljoen niet, RTL Late Night viel ver buiten de Kijkcijfers Top 25 met slechts 315.000 belangstellenden. En dat terwijl Humberto Nobelprijswinnares Malala te gast had.

Al hou je nooit iedereen tevreden.

Utopia

SBS 6 had een redelijke avond met Bonje met de Buren dat 666.000 kijkers bereikte, Utopia deed het nog iets beter met 682.000 kijkers. De bewoners hebben nog een half jaar om zich te doen gelden voordat het programma voorgoed stopt en dat deden ze ook. Ze voerden actie voor hun voortbestaan.Reageren op dit artikel