De TV van gisteren: Net geen 1 miljoen voor Paul de Leeuw en Marc-Marie

  • Geplaatst: Maandag 5 maart
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS Het nieuwe programma waarin Paul de Leeuw en Marc-Marie Huijbregts de week doornemen, Als je alles hebt gehad, kwam net niet tot de 1 miljoen kijkers en kreeg nogal wat kritiek.

Paul en Marc-Marie moeten nog een beetje schaven aan hun nieuwe talkshow op NPO 1, want de eerste aflevering van Als je alles hebt gehad, viel over het algemeen helemaal niet in de smaak. Het oordeel was keihard: te rommelig, te onduidelijk en niet leuk.

De luizenmoeder

De kampioen op zondagavond was wederom De luizenmoeder, deze week met 3,3 miljoen kijkers  op NPO 3. In de op een na laatste aflevering hield directeur Anton zeer ongemakkelijke functioneringsgesprekken met het personeel. Voor juf Helma had hij een cadeautje meegenomen.

Stelletje pottenbakkers!

Er werd ook weer geschaatst, ditmaal voor het WK Sprint en de best bekeken afstand was de 1000 meter van de heren, gezien door 1,2 miljoen kijkers, De reünie deed het prima met 1,17 miljoen kijkers en Moordvrouw was de best bekeken serie op de serie-avond van RTL 4 met 1,12 miljoen kijkers. SBS had een nieuw programma in petto voor het Nederlands volk getiteld: Stelletje pottenbakkers! waarin BN'ers potten leren bakken. Een respectabele 692.000 mensen wilden zien of het echt waar was.

 Reageren op dit artikel