De TV van gisteren: RTL Gezondheidstest niet daverend begonnen

  • Geplaatst: Vrijdag 9 februari
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS De RTL Gezondheidstest met Wendy van Dijk en Ruben Nicolai waarin kijkers inzicht krijgen in hun gezondheid, is een tikje tegenvallend van start gegaan. De test trok 848.000 kijkers op RTL 4.

Met de RTL Gezondheidstest wordt zeven weken lang gekeken hoe we allemaal gezonder kunnen leven. De kijkers konden thuis gezellig meespelen via een app, maar zoals dat zo vaak bij tv-programma's, leverde dat nogal wat problemen op. En zeker met het thema stress was dat zeer toepasselijk.

UIteindelijk werden gelukkig alle problemen verholpen en kon iedeen zien of hij gezond was.

Britt Dekker in DWDD

In DWDD (1,62 miljoen kijkers) was Britt Dekker te gast die in een emotioneel en ontroerend verhaal vertelde hoe haar vader dankzij zijn donorcodicil andere mensen had gered. En dat raakte thuis een gevoelige snaar.

Studio Sportwinter

De natuurserie Blue Planet 2 op NPO 1 kwam ook boven de 1 miljoen kijkers uit, net als Floortje naar het einde van de wereld. Undercover in Nederland trok 574.000 kijkers voor SBS 6. Op NPO 1 ging Studio Sportwinter van start, het praatprogramma behorende bij de Olympische Winterspelen. De show met Henry Schut trok 830.000 tevreden kijkers.Reageren op dit artikel