De TV van gisteren: RTL Late Night onder 400.000 grens

  • Geplaatst: Woensdag 27 september
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS De dinsdagavond blijft een dramatische avond voor RTL 4. RTL Late Night moest het doen met 392.000 kijkers. Spreekrecht deed het nog slechter met 335.000.

Spreekrecht, met Angela Groothuizen, heeft het al vanaf het begin moeilijk, maar 335.000 kijkers is een absoluut dieptepunt. Het helpt ook RTL Late Night niet, dat baat heeft bij een goed voorprogramma. Humberto Tan ontving o.a. dierenfilosofe Eva Meijer die pleitte voor stemrecht voor dieren. Maar dat idee ging er niet zo goed in bij de kijkers.

Feyenoord

Veel kijkers wilden op Veronica zien hoe Feyenoord het er vanaf bracht in de Champions League tegen Napoli. Het ging niet zo best. Nadat de eerste wedstrijd verloren was gegaan tegen Manchester City, verloren de Rotterdammers ook de tweede, met 1-3. Ruim 1,3 miljoen mensen zagen het gebeuren.

Opgelicht?!

De spelletjesavond op SBS leverde kijkers in. Mensenkennis en De perfecte vraag kwamen niet verder dan 40.3000 en en 396.000. De meeste kijkers waren wederom te vinden op NPO 1 waar Opgelicht?! en Opsporing verzocht boven de 1 miljoen uitkwamen. In Opgelicht?! werd een nieuw toepasselijk woord geïntroduceerd.Reageren op dit artikel