De TV van gisteren: Slechte cijfers voor RTL Late Night

  • Geplaatst: Dinsdag 19 september
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS Het gaat nog steeds niet beter met RTL Late Night, de uitzending van maandag trok een schamele 443.000 kijkers.

Dat is ongeveer de helft van het aantal dat de talkshow in zijn hoogtijdagen trok. Na de zomer is er het een en ander veranderd in het RTL Late Night-format, maar dat heeft nog niet geleid tot meer kijkers. Misschien ligt het aan de gasten. Maandag had Humberto Tan o.a. voormalig treitervlogger Ismael Ilgun te gast en dat is geen publiekstrekker.

Van God Los

De spannende serie Van God los maakte zijn comeback op NPO 3, maar de serie die waargebeurde misdrijven dramatiseert trok bedroevend weinig kijkers. Slechts 165.000 mensen wisten de serie te vinden. De mensen die wel keken, hadden een goede avond.

Het Familiediner

Aan de top van de Kijkcijfers top 25 stonden Radar en Spoorloos met respectievelijk 1,5 en 1,3 miljoen kijkers. Mr. Frank Visser doet uitspraak deed goede zaken op SBS met 1 miljoen kijkers. Op NPO 1 deed Bert van Leeuwen wat hij altijd doet in Het familiediner (824.000 kijkers). Hij moest de tweelingbroers Jan en Joop nader tot elkaar zien te krijgen. Bert trof bij zijn verzoeningspoging Joop aan met weinig kledij. Tot schrik van de kijkers.

Wat zou Joop naar het diner aanhebben?

De opluchting was groot toen Joop uit de limo stapte.Reageren op dit artikel