De TV van gisteren: The Voice eenzaam aan kop

  • Geplaatst: Zaterdag 2 december
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS De eerste kijkavond van de feestmaand werd gedomineerd door The Voice of Holland. De talentenjacht ging als enige programma over de 2 miljoen kijkers.

De laatste blind auditions van dit jaar trok met precies 2 miljoen kijkers weliswaar 300.000 kijkers minder dan vorige week, ondanks dat volgde de rest van de programma's op gepaste afstand. Twee kandidaten van The voice staken met kop en schouders boven de rest uit: countryzanger Rowan en Nienke.

Maar de meeste kijkers waren vooral opgelucht dat presentatoren Martijn en Wendy volgende week eindelijk een ander setje kleding aan kunnen trekken.

DWDD College Freek Vonk

Op NPO 1 gaf Freek Vonk een DWDD university-college over dieren met een superinstinct. De enthousiaste bioloog trok 918.000 kijkers die op hun beurt ook zeer enthousiast waren over het verhaal van Freek.

Tom Dumoulin

SBS sloeg de plank mis met het laatste deel van de Lord of the Rings-trilogie. De film trok slechts 150.000 kijkers naar de zender, NPO 3 deed het een stuk beter met Wereldbeker schaatsen (576.000), College Tour met de immer sympathieke wielerheld Tom Dumoulin trok 368.000 kijkers.Reageren op dit artikel