De TV van gisteren: Veel Liefs uit Holland breekt nog geen potten

  • Geplaatst: Woensdag 7 februari
Door: Televizier.nl

AMUSEMENT Het nieuwe datingprogramma van Net5 is niet zo lekker van start gegaan. Veel Liefs uit Holland, gepresenteerd door Nicolette van Dam, kwam niet verder dan een magere 213.000 kijkers.

In Veel liefs uit Holland gaan vijf Nederlandse expats/geëmigreerden die in allerlei hoeken van de wereld wonen, op zoek naar een geliefde. Die geliefde komt uit Nederland en laat dus alles achter voor zijn of haar nieuwe liefde. 

Chayenne is in ieder geval al goed op weg.

En er was ook een kritische noot.

Uitstel van executie

Veel beter dan Veel liefs uit Holland deed Opgelicht?! het met 1,34 miljoen kijkers, gevolgd door Opsporing verzocht met 1,31 miljoen. Op RTL 4 kwam Uitstel van executie net boven de miljoen kijkers uit. Daarin was Karin te zien die na een scheiding nogal in de problemen zat. Haar huis werd flink opgeknapt door het team van Uitstel van executie, maar dat was niet naar de zin van Karin.

RTL Late Night

Nog even kijken hoe het gaat in de strijd om de late night-kijkers: Jinek trok 862.000 geïnteresseerden terwijl RTL late night bleef steken op 436.000. Dat verschil is wel eens groter geweest. Humberto had Malina Moye te gast, een van de beste vrouwelijke gitaristen ter wereld.Reageren op dit artikel