De TV van gisteren: Yvon Jaspers vermorzelt concurrentie

  • Geplaatst: Maandag 8 januari
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS De tweede special van Boer zoekt vrouw zette alle andere programma in de schaduw. Yvon Jaspers en de boeren trokken samen een enorme 3 miljoen kijkers.

Dat is ook een stuk meer dan de eerste Boer zoekt vrouw-special op Nieuwjaarsdag die goed was voor 2,2 miljoen kijkers en het is beduidend meer dan RTL 4 scoorde met de topfilm Wolf of Wall Street. Leonardo DiCaprio bereikte slechts 486.000 mensen. De boeren deden het dus geweldig.

Al werden er een paar node gemist.

Andere tijden sport

NPO 1 werd de hele avond top bekeken. Dit was het nieuws ging lekker met 1,6 miljoen kijkers en ook Andere tijden sport ging over de magische 1 miljoen heen. De eerste aflevering van het winterseizoen bracht drie Elfstedentochtwinnaars bij elkaar: Reinier Paping (86), Evert van Benthem en Henk Angenent.

Lekker dik

In Lekker dik op NPO 3 (426.000 kijkers) onderzocht Bram van Splunteren hoe Nederland staat tegenover dik zijn, anno 2011. Alles kwam aan bod, mannen die op dik vallen, de zoektocht naar de mooiste volle vrouw van Nederland, een maagoperatie, cultuurverschillen en een persoonlijke zoektocht naar het perfecte dieet.Reageren op dit artikel