De TV van gisteren: Zomer in Zeeland op SBS 6 begint goed

  • Geplaatst: Dinsdag 9 januari
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS De nieuwe comedyserie Zomer in Zeeland met Daniel Boissevain in de hoofdrol is aardig uit de startblokken gekomen. De SBS-reeks trok maandag 811.000 kijkers.

In Zomer in Zeeland vertrekt stadsmens Daniel Boissevain met zijn twee puberkinderen naar Zeeland om daar een nieuw leven te beginnen. Alhoewel, Zeeland?

Frank Visser doet uitspraak

Meester Frank Visser reisde met gevaar voor eigen leven af naar Roosendaal voor Mr. Frank Visser doet uitspraak. Daar viel hij middenin in een ruzie tussen twee buurvrouwen over blaffende honden. Beide vrouwen zaten van ellende aan de kalmeringsmiddelen en op het eind had mr. Visser ook pillen nodig.

Helemaal het einde

Op NPO 1 werd de laatste aflevering uitgezonden van Het geheime dagboek van Hendrik Groen. De reeks sloot af met 2 miljoen kijkers en dat is meteen een record. Eva Jinek was terug met haar talkshow en scoorde daarmee net geen 1 miljoen kijkers. Dat ging ten koste van 5 jaar later waarin Beau van Erven Dorens sprak met Jesse Klaver. Het duo trok een bijzonder schamele 264.000 kijkers. De eerste nieuwe aflevering van Helemaal het einde deed het beter met 885.000 enthousiaste kijkers. De nieuwe gezinnen moeten het zien te rooien in Kaapverdië.Reageren op dit artikel