De wereld draait door (2018)

  • 15 februari 2018, 19:00 - 20:00 uur
  • NPO 1
Kijk nu

TALKSHOW Liveprogramma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV. Presentatie: Matthijs van Nieuwkerk.

Met in deze uitzending:

* Olympische Winterspelen dag 7: 10 kilometer schaatsen
Op de zevende dag van de Winterspelen stond ons koningsnummer op het programma: de 10 kilometer schaatsen bij de mannen. Er stond veel op het spel voor Sven Kramer. Het lukte hem echter niet om het olympisch goud te pakken op deze afstand, laat staan een medaille. Jorrit Bergsma pakte prachtig zilver en Canadees Ted-Jan Bloemen won goud. Maar wat ging er mis bij Kramer? En wat gebeurde er nog meer vandaag in Pyeongchang? Aan tafel: Mart Smeets en Erica Terpstra.

* Anouk en Ali B over finale The Voice Of Holland
Morgen is de grote finale van het achtste seizoen van The Voice Of Holland. Met wekelijks 2 miljoen kijkers is de tv-talentenjacht nog erg populair, maar er is ook kritiek op het stemmen in de show. Aan tafel twee coaches van TVOH: Anouk en Ali B.

* Muziek: Racoon
Op 12 oktober 2017 vierden we nog hun 20-jarig bestaan, we zijn blij dat ze er vandaag weer zijn: Racoon! Mét hun nieuwe bassist Maarten van Damme. Ze spelen het nummer ‘Soon’ van hun album ‘Look Ahead and See the Distance’.

Tafelheer: Özcan Akyol
Özcan is vanavond de sidekick van Matthijs.


  • Bijzonderheden: Teletekst ondertiteld, HD 1080i
  • Seizoen: 16

Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag