Demonen huizen in New York(2013)

  • 13 februari 2018, 20:31 - 23:09 uur
  • RTL 8

AVONTUUR Clary denktT he mortal instruments: City of bones een doodgewone tiener uit New York te zijn met een normaal schoolleven, totdat ze dingen ziet die anderen niet zien. Als haar moeder wordt ontvoerd, verandert haar leven voorgoed.

In The mortal instruments: City of bones leidt Clary (Lily Collins) een normaal leven, tot ze ontdekt dat ze dingen ziet die haar omgeving niet ziet. Als de knappe, strijdlustige Jace (Jamie Campbell Bower) in haar leven opduikt, leert ze meer over haar afkomst. Dan wordt haar moeder ontvoerd en sluit ze zich aan bij Jace en zijn groep van ‘Schaduwjagers’.

Schaduwjager

Clary leert dat ze afstamt van deze Schaduwjagers. Zij voeren een eeuwige strijd met demonen om de aarde te beschermen. Ze sluit zich aan bij de groep van Jace en reist af naar een duistere kant van New York. Daar strijden ze samen tegen demonen die alle vormen aan kunnen nemen. Terwijl ze meer over zichzelf en haar verleden ontdekt, groeien haar krachten en is haar rol groter dan ze ooit kon denken.

Serie

The mortal instruments: City of bones is gebaseerd op het eerste boek van de 'The mortal instruments'-reeks van Cassandra Clare. Na wisselende reviews van critici is besloten dat er geen tweede film komt.


  • Regisseur: Harald Zwart
  • Scenario schrijver: Jessica Postigo, Cassandra Clare
  • Componist: Atli Örvarsson, Alex Bullick, Peter S. Carlstedt, P.J. Corvus, Nelson Ferreira, J.R. Fountain
  • Acteurs: Lily Collins, Jamie Campbell Bower, Kevin Zegers, Jemima West, Robert Sheehan

Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag