Dennis Weening is plat amusement beu

  • Geplaatst: Woensdag 7 september
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS Dennis Weening is uitgekeken op het maken van oppervlakkige televisie. Met So you think you can dance, Tourette on tour en Expeditie Robinson kan de presentator meer de diepte in.

Er was een tijd dat Dennis van RTL 5 alleen maar platte amusementshows kreeg zoals Wipe out, The pain game en Killer karaoke; drie programma's die zich richten op leedvermaak. “Daardoor kreeg ik het imago van Dennis de sadist,” zegt de RTL 5-celebrity tegen het Algemeen Dagblad.

Steeds hetzelfde doen

Dennis wil steeds nieuwe uitdagingen aangaan, maar voor Expeditie Robinson maakt hij graag een uitzondering: "Ik teken meteen als ik de rest van mijn leven Robinson mag blijven doen." De Hagenees heeft de realityserie zich steeds meer eigen gemaakt. Hij presenteert het naar eigen zeggen een stuk zelfverzekerder dan in de beginjaren. 

Blijft pittig

Toch blijft de presentatie in meerdere opzichten een uitdaging voor Dennis: "Als ik een proef heb, moet ik de avond van tevoren twee A4’tjes in mijn hoofd stampen. Een dag later staat 150 man mij aan te staren. Van het hele productieteam tot aan de hongerige kandidaten die ook nog eens bloednerveus zijn,” aldus Dennis.

Expeditie Robinson gaat morgen weer van start. Televizier sprak eerder al met Dave Roelvink over zijn deelname.Reageren op dit artikel