Derde trailer Netflix-film Okja

Kijk nu

NET GEMIST Netflix heeft de derde en tevens laatste trailer van de nieuwe film Okja vrijgegeven. De avonturenfilm over een bijzonder dier verschijnt 28 januari in de catalogus van de streamingdienst.

Okja is een soort kruising tussen een nijlpaard en een groot varken. Het dier woont in de bergen van Zuid-Korea en wordt al tien jaar verzorgd door Mija. Maar dan neemt de multinational Mirando Corporation Okja mee naar New York, waar CEO Lucy Mirando (Tilda Swinton) grootse plannen heeft voor het bijzondere dier.

Kinderachtig

Mija laat het er niet bij zitten en zet alles op alles om Okja te redden. Het wordt allemaal heel ingewikkeld wanneer ze te maken krijgt met groepen kapitalisten, demonstranten en consumenten die allemaal willen beslissen wat er met Okja gebeurt. Al met al klinkt het verhaal behoorlijk kinderachtig, maar de trailer ziet er zo goed (en duur) uit dat de verwachtingen hooggespannen zijn.

Jake Gyllenhaal

Okja is geregisseerd door Bong Joon Ho, de man achter de Zuid-Koreaanse horrorfilm The host en de sciencefictionfilm Snowpiercer. Ook de cast is niet verkeerd. Zo spelen Tilda Swinton, Paul Dano, Jake Gyllenhaal en Steven Yeun een rol in de nieuwe Netflix-film.


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag