Deze Nederlanders zoeken een geliefde in Veel Liefs uit Holland

  • Geplaatst: Dinsdag 6 februari
Door: Televizier.nl

AMUSEMENT In Veel liefs uit Holland gaan Nederlandse expats à la Boer zoekt vrouw op zoek naar een Nederlandse partner. Nicolette van Dam presenteert. Dit zijn de vijf vrijgezellen die het avontuur aangaan: 

1. William (35) woont in Perth, Australië
William heeft twee passies: surfen en zijn hond Angus. Hij werkt ’s morgens als kok in een café, zodat hij daarna de golven in kan duiken. Hij zoekt een eerlijke, open vrouw met wie hij kan lachen en hij droomt van een gezin.

Afbeelding

2. Lieke (33) woont in Auckland, Nieuw-Zeeland
Vier jaar geleden besloot de Brabantse Lieke: ik wil iets nieuws. Tien maanden later emigreerde ze naar Nieuw-Zeeland, waar ze een eigen verloskundigenpraktijk runt. Ze zoekt een zorgzame, lieve, gemotiveerde en avontuurlijke man met een eigen mening. Bij voorkeur met baard.

Afbeelding

3. Joep (28) woont in Autun, Frankrijk
Met zijn krulsnor is Joep een bijzondere verschijning. Hij vertrok naar de Bourgogne om een restaurant op te zetten, maar inmiddels heeft hij zijn zinnen gezet op het openen van een camping. Joep heeft maar één ‘eis’ voor zijn toekomstige geliefde: dat ze Nederlands is.

Afbeelding

4. Tom (31) woont in Bangkok, Thailand
Na zeven jaar China verhuisde ondernemer Tom vorig jaar naar Bangkok. Hij doet zijn werk op de mooiste plekken; als verkoper van insectenwerende kleding heeft hij alleen zijn laptop nodig. Omdat hij Aziatische vrouwen te onderdanig vindt, zoekt hij een onafhankelijke Nederlandse vrouw.

Afbeelding

5. Joep (45) woont in Nairobi, Kenia
Onder de Afrikaanse zon helpt Joep andere expats aan bijvoorbeeld een huis en een auto. Sinds zijn vrouw overleed aan kanker, staat hij alleen voor de opvoeding van zijn drie kinderen. Joep zoekt een gelovige Nederlandse vrouw om aan de Afrikaanse kust een droomleven mee op te bouwen.

Afbeelding

Veel liefs uit Holland, dinsdag - 20.30 uur • Net5Reageren op dit artikel