Dochter Gert-Jan Segers zingt One van U2 bij DWDD

Kijk nu

NET GEMIST In De Wereld Draait Door van donderdagavond was ChristenUnie-fractievoorzitter Gert-Jan Segers te gast, samen met zijn dochters. Ze kwamen om te praten over het nieuwste album van U2, ‘Songs of Experience’. Dochter Eline zong live in de uitzending.

Eline Segers bracht het nummer One ten gehore. Vader Gert-Jan keek vol trots en met ontroering naar zijn dochter. Twitteraars waren vol lof over Eline’s zangkwaliteiten en haar vertolking van One.

Brieven 

Het nieuwe album van U2 is vandaag uitgekomen en is de opvolger van 'Songs of Innocence' uit 2014. Het geraamte van 'Songs of Experience' is een serie brieven van Bono. Brieven aan zichzelf, aan zijn echtgenote Ali en aan het concertpubliek. Gert-Jan is vanaf zijn studententijd hartstochtelijk fan van U2. De politicus heeft vooral lovende woorden over voor de ‘goddelijke’ songteksten.

 

Onderhandelingen

Dat Gert-Jan Segers houdt van U2 blijkt wel uit het feit dat hij zelfs de onderhandelingen over het regeerakkoord onderbrak om naar een concert van de Ierse rockband te gaan in Berlijn. Samen met zijn gezin en collega Carola Schouten en haar zoon genoot Gert-Jan van het optreden van Bono en co.Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag