Dodelijke drugs in Hawaii Five-0(2016)

  • 12 november 2017, 21:25 - 22:25 uur
  • Veronica
Kijk nu

MISDAADSERIE In Hawaii Five-0 gaan McGarrett en Williams undercover nadat een nieuwe drug is opgedoken waaraan meerdere mensen zijn bezweken. Ze doen zich voor als vliegende drugskoeriers. Steve raakt gewond en Danno moet zijn leven redden.

Een nieuwe drug zorgt voor veel problemen op Hawaï. Als een vriend van Nahele Huikala (Kekoa Kekumano) overlijdt aan een overdosis, worden Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) en Danny Williams (Scott Caan) op de zaak gezet. Steve gaat in de seizoensfinale van Hawaii five-0 direct op zoek naar verdachten.

Arrestatie

Hij arresteert een bekende dealer en zet hem onder druk voor waardevolle informatie. De dealer zegt dat hij de drugs van een piloot krijgt. Echter, de piloot is slechts de man die de drugs vervoert. Hij zegt de piloot naar zijn baas te bellen en te zeggen dat hij deze keer geen vlucht kan maken. Steve en Danny gaan undercover als piloten. Wanneer McGarrett ernstig gewond raakt, moet Danny hun ware identiteit bekend maken om het leven van zijn partner te redden.

Hawaii Five-0

Hawaii five-0 is een remake van de oude CBS-serie Hawaii five-O (dat dus werd gespeld met de letter O in plaats van het cijfer 0). Het origineel was op tv tussen 1968 en 1980, de remake is sinds 2010 in de Verenigde Staten te zien. Hoofdpersonages in Hawaii Five-0 zijn de agenten Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) en Danny 'Danno' Williams (Scott Caan). Zij houden er zo eigen, niet altijd even subtiele, aanpak op na bij het bestrijden van de misdaad op het eiland O’ahu. Hawaii five-0 is in Amerika erg succesvol. Inmiddels zit de politieserie in het achtste seizoen en is het einde nog niet in zicht.


  • Regisseur: Bryan Spicer
  • Acteurs: Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park, Masi Oka
  • Seizoen: 6
  • Aflevering: 25/25 My desire is only for the chief

Reageren op dit artikel
Meer video's van Veronica

Tips voor vandaag