Dr. Phil Show ontkent dat het gasten voorzag van drank en drugs

  • Geplaatst: Vrijdag 29 december
Door: Televizier.nl

INFORMATIEF Gisteren vertelden verschillende gasten van de Dr. Phil Show dat medewerkers van het programma drank en drugs voor ze regelde. Een medewerker van de show ontkent de verhalen.

The Boston Globe tekende het verhaal op uit de mond van gasten die naar de show van Phil McGraw afreisden om van hun verslaving af te komen maar van een koude kermis thuiskwamen. Gast Todd Herzog vertelt in de krant dat hij bij aankomst in zijn hotelkamer een liter wodka aantrof en Xanax kreeg van een medewerker. Todd was vervolgens zo de weg kwijt was dat hij het podium op gedragen moest worden. En dat is nog maar een van de verhalen.

Leugens

Dr. Phil zelf weigert te reageren, maar medewerker Martin Greenberg ontkent de aantijgingen categorisch: „Dit is absoluut niet waar. Zoiets doen wij niet met gasten. Verslaafden staan bekend om hun leugens en wij hebben ze enkel hulp geboden. Hulp die ze anders waarschijnlijk nooit hadden kunnen betalen.”

Heroïne

Een andere gaste die naar de show van dr. Phil kwam met een afkickverschijnselen van heroïne kreeg tips waar ze in Los Angeles heroïne kon scoren waarna een medewerker van de show de gaste op haar zoektocht naar drugs volgde met een camera. Volgens Greenberg documenteerde de Dr. Phil Show alleen maar gebeurtenissen die toch wel hadden plaatsgevonden.

In het verhaal van The Boston Globe worden ook ex-verslaafden opgevoerd die de Dr. Phil Show hartelijk bedanken voor alle hulp die ze kregen in dure klinieken.

De Dr. Phil Show is vanaf 1 januari weer te zien op RTL 5Reageren op dit artikel