Een foto die geluk brengt(2012)

  • 20 juni 2017, 20:30 - 22:40 uur
  • NET 5
Kijk nu

DRAMA The Lucky One is de succesvolle verfilming van het gelijknamige boek van Nicholas Sparks. Veel van zijn boeken zoals The Notebook, Dear John en The Last Song werden ook verfilmd. Al zijn verhalen zijn hopeloos romantisch. Dat Zac Efron ook nog eens de hoofdrol speelt, maakt het plaatje compleet.

Zac Efron is militair Logan in The Lucky One. Hij is op zijn derde missie in Irak als hij tijdens een gevecht een foto van een beeldschoon meisje vindt. Doordat hij de foto opraapt wordt hij net niet geraakt door een explosie. Hij gelooft dat de foto hem geluk heeft gebracht. Logan belooft zichzelf dat als hij de oorlog overleeft, hij het meisje gaat zoeken.

Hopeloos verliefd

Via internet komt Logan het meisje tegen. Hij ontdekt dat ze Beth heet en een hondenkennel runt. Als hij langs gaat denkt Beth (Taylor Schilling, bekend van Orange Is The New Black) dat hij wil solliciteren. Logan besluit het spelletje maar mee te spelen en gaat werken in haar bedrijf. Ze wantrouwt hem, maar ondanks dat en het feit dat Logan niet durft te vertellen waarom hij naar haar op zoek ging, worden de twee hopeloos verliefd.

Zac Efron

Zac Efron kreeg voor zijn hoofdrol de Teen Choice-Award voor Beste Acteur in de categorieën romantiek en drama. Met deze film hoopte de High School Musical-acteur zijn oude imago kwijt te raken en door te breken als serieuze acteur. "Dit was een mooie kans om een goed en sterk karakter te spelen. Logan is een held."

  • Regisseur: Scott Hicks
  • Scenario schrijver: Will Fetters, Nicholas Sparks
  • Componist: Chad Algarin, Mark Isham, Hal Lindes, Richard Bullock Jr., Johnna Chism, Pud Cusack, Albert Gasser
  • Acteurs: Zac Efron, Taylor Schilling, Blythe Danner, Riley Thomas Stewart, Jay R. Ferguson

Reageren op dit artikel
Meer video's van Net 5