Een gevaarlijk onderzoek in CSI: Miami(2009)

  • 11 november 2017, 19:59 - 20:49 uur
  • RTL 8
Kijk nu

MISDAADSERIE Als iemand een chef voor beroemdheden neersteekt duiken de CSI-agenten op de zaak. De dader heeft DNA op de plaats delict achtergelaten. Tijdens het onderzoek komen ze tot een schokkende ontdekking: ze lopen zelf gevaar.

Een indringer steekt een persoonlijke chef voor rijke beroemdheden neer in haar eigen huis. Megan Hamilton (Judy Marte) is zeer ernstig gewond en wordt in kritieke toestand in het ziekenhuis opgenomen. In deze aflevering van CSI: Miami leiden Horatio Caine (David Caruso) en Ryan Wolfe (Jonathan Togo) het onderzoek en al snel vindt Ryan het mes dat de dader in zijn vlucht weg had gegooid.

DNA

Vingerafdrukken leiden naar ene Tony Ramirez (Joe Manganiello), een trainer die zich ook in het wereldje van beroemdheden bevindt. Ze gaan ervan uit dat hij achter de aanval zit en dat hij het niet alleen gedaan heeft. Eric Delko bemoeit zich er nu ook mee en het spoor leidt naar een fotograaf en een handlanger van Ivan Sarnoff. De agenten blijken zelf ook gevaar te lopen.

Miami-Dade

CSI: Miami is de eerste spin-off van CSI: Crime scene investigation. In de politieserie kroop acteur David Caruso in de huid van luitenant Horatio Caine. Emily Procter (detective Calleigh Duquesne) en Kim Delaney (luitenant Megan Donner) vulden twee andere belangrijke rollen in. De drie maakten deel uit van het Miami-Dade politiebureau. De serie liep tien jaar (van 2002 tot 2012) en 232 afleveringen zagen in die periode het licht. De serie kende door de jaren heen veel acteurs, Caruso en Procter zijn de enigen die in iedere aflevering te zien zijn.

  • Regisseur: Sam Hill
  • Scenario schrijver: Anthony E. Zuiker, Ann Donahue, Carol Mendelsohn, Tamara Jaron
  • Componist: Darren Barnett, John Bauman, Donavan Dear, David Hadder, Tim Kimmel
  • Acteurs: David Caruso, Emily Procter, Adam Rodriguez, Khandi Alexander, Rory Cochrane
  • Seizoen: 7
  • Aflevering: 19/25 Target specific

Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag