Een schone lei in Riverdale

Kijk nu

NET GEMIST Na een korte winterbreak pakt Riverdale de draad weer op. Ook in de tweede helft van het seizoen is er weer volop liefde en mysterie in het gelijknamige plaatsje.

De kerstcadeautjes zijn uitgepakt, de kerstbomen staan aan de straat en de hoofdpersonen kunnen verder met hun leven. Want na de kerstspecial is er veel duidelijk geworden. In eerste instantie over de relaties van Archie en Betty, maar ook over de moordenaar die het dorp onveilig maakte.

Black Hood

Want eindelijk is duidelijk wie achter de ‘Black Hood’ zat: de conciërge van hun school bleek de psychopathische moordenaar te zijn die zo veel leed in het plaatsje had veroorzaakt. Het had nog wel heel wat voeten in aarde om hem te pakken te krijgen. Hoofdpersoon Archie legde zelfs bijna het loodje.

Schone lei

De jonge helden kunnen dus met een schone lei aan het tweede deel van het seizoen beginnen. Er liggen trouwens genoeg spannende ontwikkelingen in het verschiet. Zo gaat Betty op zoek naar haar lang vermiste broer en werkt Archie zich stevig in de nesten.

Vanaf 18 januari elke week een nieuwe aflevering op Netflix


Reageren op dit artikel