Een tweede kans?(2018)

  • 17 april 2018, 20:25 - 21:20 uur
  • NPO 3
Kijk nu

REALITYPROGRAMMA Oudgeliefden treffen elkaar in een appartement vol camera's, waar ze open het gesprek met elkaar aangaan én de nacht doorbrengen. Besluiten ze de volgende ochtend om hun relatie toch weer nieuw leven in te blazen?

Stellen die uit elkaar zijn maar eigenlijk een beetje spijt hebben, treffen elkaar in het nieuwe programma Een nacht met mijn ex. De setting is eenvoudig: twee oudgeliefden zien elkaar weer in een appartement, dat volhangt met camera's. Na een avondje praten wacht er een tweepersoonsbed waarin ze de nacht kunnen doorbrengen. De volgende ochtend is de grote vraag: gaat het stel het weer proberen samen? Iedere aflevering kent drie koppels. De eerste gasten zijn Luciano en Marissa. Zij maakte het uit toen hij geld van haar rekening haalde. Shay en Julian zijn net een maand uit elkaar, omdat hij is vreemdgegaan. Voor hun zoontje willen ze wel weer om de tafel. En dan zijn er nog Marvin en Tessa, die een knipperlichtrelatie en twee kinderen hebben.

^First dates^

Een nacht met mijn ex is van de makers van First dates, het datingprogramma dat vrijgezellen aan elkaar koppelt voor een romantisch etentje in een speciaal restaurant in Amsterdam. Dat programma nam dankzij reacties op sociale media een flinke vlucht. Producent Marc Dik vertelde in een eerdere verklaring: "Een nacht met mijn ex heeft een beetje de sfeer van First dates."

  • Seizoen: 1

Reageren op dit artikel
Meer video's van Zondag met Lubach

Tips voor vandaag