Een zware dobber voor Brace(2018)

  • 13 maart 2018, 20:30 - 21:30 uur
  • SBS 6

AMUSEMENT Rapper Brace krijgt te horen dat hij niet alleen moet afvallen, maar ook moet stoppen met roken. De zangeressen van OG3NE krijgen dagelijks zoetigheid van hun fans en moeten stoppen dat allemaal op te eten.

Goede voornemens hebben de deelnemers aan Vet fit in overvloed maar de praktijk blijkt voor de lijnende BN'ers bikkelhard. René Froger krijgt van zijn trainer te horen dat hij moet leren om maat te houden, en dat is niet bepaald zijn sterkste kant. De zangeressen van OG3NE moeten de zoetigheid afslaan die ze dagelijks van hun fans krijgen. Op Brace ligt een nog grotere uitdaging te wachten: hij moet niet alleen afvallen, maar ook nog eens stoppen met roken. Aan De Telegraaf legde de rapper uit waarom hij meedoet aan het programma: Niet per se om er beter uit te zien, maar vanwege zijn gezondheid. "Tijdens de introductiedag werd ik geconfronteerd met de leeftijd van mijn hart. Ik ben 31, maar mij hartleeftijd is 42. Daar schrok ik enorm van."

Fitter

Vet fit is een programma waarin BN'ers proberen zichzelf een gezondere levensstijl aan te meten. Dat betekent een ander voedingspartroon en vaak ook meer bewegen. De camera's volgen René Froger, actrice Anne-Marie Jung, rapper Brace en de drie zingende zusjes van OG3NE. Zij hopen niet alleen zelf fitter te worden, maar ook tv-kijkers te inspireren tot een gezonder leven.

  • Seizoen: 1

Reageren op dit artikel
Meer video's van SBS 6

Tips voor vandaag