Eerste beelden Paddington 2

Kijk nu

NET GEMIST Paddington is terug, en volgens de eerste beelden is hij populairder dan ooit in Windsor Gardens. Toch hangen er onweerswolken boven de gemeenschap als er een dief (Hugh Grant) opduikt. Bekijk hier de teaser.

Paddington verspreidt in de tweede film overal plezier en marmelade. Zo is te zien hoe hij de ramen lapt bij de buren, iets wat niet altijd even gemakkelijk is voor de kleine beer. Paddington neemt overal in de buurt bijbaantjes aan om geld bij elkaar te sparen.

Dief

Hij heeft namelijk zijn oog laten vallen op een duur boek in een antiekwinkel, dat hij wil kopen voor de honderdste verjaardag van tante Lucy. Voordat de beer het boek kan kopen wordt het plots gestolen, en is het aan hem om samen met de familie Brown de dief te vinden.

Paddington Bear

Paddington is gebaseerd op het personage uit de boekenreeks Paddington Bear. De beer probeert in de boeken altijd het goede te doen, maar komt altijd per ongeluk in de problemen. Paddington 2 draait vanaf 10 november in de bioscoop. Het zal niet de laatste Paddington-film worden. Afgelopen zomer werd bekendgemaakt dat de productiemaatschappij al plannen heeft voor een derde film.


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag