Eerste beelden van Netflix-serie Altered Carbon

Kijk nu

NET GEMIST De eerste beelden van Altered Carbon zien er fantastisch uit. De Netflix-serie is een van de duurste ooit gemaakt en dat is te zien! Vanaf 2 februari zien we de scifi-reeks van 10 afleveringen. Zie hierboven de prachtige teaser.

Wat ziet de toekomst er toch fantastisch uit in Altered Carbon. In weer een splinternieuwe serie van Netflix gaan we recht de toekomst in. Robots, prachtige steden en rare snufjes – het is er allemaal. Sterker nog: het is zelfs mogelijk om jezelf te digitaliseren en naar een nieuw lichaam over te zetten.

Moord

In Altered Carbon is doodgaan niet meer nodig, zo merkt ook Takeshi Kovacs (Joel Kinnaman). Eeuwen na zijn sterven wordt hij weer tot leven gebracht om onderzoek te doen. Er is namelijk een moordaanslag geweest op Laurens Bancroft (James Purefoy), de rijkste man ter wereld. In de serie volgen we Takeshi die niet alleen maar zijn hoofd vol heeft met de zaak, ook zijn eigen verleden als Envoy-soldaat lijkt nog niet verleden tijd te zijn.

Miljoenen dollars

Hoe zijn verhaal ook gaat lopen, het gaat er fantastisch uitzien. Altered Carbon kost volgens geruchten zeven miljoen dollar per aflevering om te maken. Met zulke bedragen moet het wel mooi worden. De eerste beelden liegen er in ieder geval niet om. Op 2 februari zien we de rest wel op Netflix verschijnen.


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag