Eerste gasten in Linda's Zomerweek zijn Jan en Patricia

  • Geplaatst: Dinsdag 22 augustus
Door: Televizier.nl

AMUSEMENT Op maandag 28 augustus start het vijfde seizoen van Linda's Zomerweek. De eerste gasten die plaatsnemen in de binnentuin van Linda zijn Patricia Paay en Jan Versteegh.

Op maandag 28 augustus vertelt Patricia Paay uitgebreid over haar carrière, haar huwelijken en over de impact die het uitgelekte plasseksfilmpje op haar en haar omgeving had. Jan Versteegh is nu wel een populair type, maar dat was lang niet altijd zo. Hij onthult dat zijn puberteit door het vele pesten niet altijd makkelijk was. De presentator is ook net getrouwd en verwacht een kind, dus hij heeft genoeg te vertellen.

Astrid en Beau

Presentatrice Astrid Joosten en presentator Beau van Erven Dorens zijn op dinsdag 29 augustus te gast. Astrid Joosten vertelt over haar leven en de grote liefde in haar leven die een paar jaar geleden overleed. Ook Beau heeft het over de liefde en zijn onuitputtelijke drang naar avontuur.

Claudia en Epke

Op woensdag 30 augustus is het de beurt aan cabaretière Claudia de Breij en topturner Epke Zonderland. Claudia praat over haar 'heljeugd', over de zenuwen voor elke show en over moederschap. Epke praat over zijn vrouw en hij beleeft samen met Claudia & Linda zijn desastreuze Olympische rekstokfinale opnieuw.

Giovanni en Elise

Op donderdag 31 augustus zitten Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst en actrice Elise Schaap op de praatstoel. De voetbaltrainer vertelt natuurlijk over Feyenoord en het recente kampioenschap. Ook zijn Molukse achtergrond komt uitgebreid aan bod. Elise verbaast vriend en vijand met enkele briljante imitaties.

Saskia en Najib

De vrijdag wordt afgesloten door schrijfster Saskia Noort en cabaretier Najib Amhali. Op vrijdag 1 september vertelt Saskia over hoe leven als single bevalt en is Najib openhartig over zijn jeugd, zijn gezin maar ook hoe het is om te vechten tegen een verslaving.

Wouter Hamel zorgt ook dit vijfde seizoen voor de muziek.

Linda’s Zomerweek is vanaf maandag 28 augustus 21.30 uur te zien bij RTL 4.

Stemmen op Linda, Jan, Elise en Beau voor de Gouden Televizier-Ring kan natuurlijk. Vergeet het niet.

Afbeelding

 Reageren op dit artikel