Eerste kandidaten Expeditie Robinson bekend

  • Geplaatst: Donderdag 13 juli
Door: Televizier.nl

AMUSEMENT In het komende seizoen van Expeditie Robinson mogen naast BN’ers ook vier onbekende kandidaten strijden om de Robinsontitel. Presentatrice Nicolette Kluijver ging woensdag langs bij de vier gelukkigen en verraste hen met het blije nieuws.    

Imke Wieffer (25), Herold Dat (46), Marlé Janssen en Carlos Platier Luna (23) kunnen alvast hun koffers pakken voor de reis naar het onbewoonde eiland. De potentiële Robinsons zijn laaiend enthousiast over hun deelname aan het survivalprogramma, zo is te zien in RTL Boulevard:

Keihard seizoen

De geluksvogels bevinden zich de eerste dagen op een ander eiland dan de BN'ers. Eenmaal daar weet het viertal nog niet of ze tegen óf met de bekende deelnemers moeten strijden. Ook de Eilandraden zijn komend seizoen keihard: de weggestemde kandidaat krijgt geen herkansing op het afvallerseiland en stapt regelrecht op het vliegtuig naar Nederland.  

Marieke Elsinga

Welke BN'ers op de kandidatenlijst staan, is nog niet bekend. Veel kijkers van RTL Summer night vermoeden dat Marieke Elsinga de afgelopen maand op het onbewoonde eiland heeft vertoefd en dus een van de bekende deelnemers is.

Expeditie Robinson is vanaf 7 september om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Reageren op dit artikel