En nu moeten we 2 jaar wachten op Game of Thrones 8

  • Geplaatst: Dinsdag 29 augustus
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS Voor de Game of Thrones-fans is het een bijna ondraaglijk idee: twee jaar moeten wachten op het volgende seizoen van de spectaculaire fantasy-serie. Maar waarom is dat? En wat moet je in de tussentijd met je leven?

Het sensationele, opzienbarende, verontrustende zevende seizoen van Game of Thrones zit erop. Nu begint het lange wachten op het einde, op seizoen 8, op de grote oorlogen die gaan komen, nu zelfs in King's Landing de winter is gearriveerd.

Episch laatste seizoen

Tussen de afgelopen seizoenen zat 1 jaar, zoals gebruikelijk is bij series. Dit seizoen moesten we al een paar maanden extra wachten, maar het wordt nog erger. Game of Thrones is nogal bewerkelijk en de makers willen een episch laatste seizoen afleveren, met levensecht uitziende draken en grootse veldslagen. Dat kost tijd.

Indrukwekkender dan film

HBO-baas Casey Bloys legde het in juli van dit jaar uit: „Een van de kenmerken van Game of Thrones is hoe cinemategrafisch de serie is. De reeks heeft bewezen dat televisie net zo of zelfs indrukwekkender kan zijn dan een film.”

Hodor-string

Wat te doen in de tussentijd? Je kunt een Stark-slipje dragen, een Hodor-string, of een sexy Jon Snow-pakje. Alle seizoenen nog eens terugkijken of de boeken van George R. R. Martin ter hand nemen. Mannen en vrouwen die van een goed stel billen houden, kunnen voorlopig toe met de kont van Jon. Al is twee jaar zelfs dan heel lang.


Reageren op dit artikel