Feyenoord begint in eigen Kuip(2017)

  • 13 augustus 2017, 19:00 - 20:00 uur
  • NPO 1
Kijk nu

SAMENVATTING Na alle festiviteiten rond het kampioenschap staat Feyenoord weer met beide benen op de grond. Het seizoen begint met een thuiswedstrijd tegen FC Twente. Belangrijke spelers zijn vertrokken; hoe staat Feyenoord ervoor?

De champagneflessen zijn leeg, de confetti is opgeruimd. Na het zinderende feest staat landskampioen Feyenoord weer met beide benen op de grond. Er wacht een nieuw eredivisiejaar en de eerste wedstrijd is thuis tegen FC Twente.

Nieuwe spelers

In vergelijking met de kampioensploeg zullen er een paar nieuwe namen de Kuip betreden. Verdedigers Karsdorp en Kongolo zijn bijvoorbeeld vertrokken, net als vleugelspelers Elia en Berghuis. Publiekslieveling Kuyt stopte. Trainer Giovanni van Bronckhorst heeft de afgelopen weken hard gewerkt om van alle nieuwe en gebleven spelers weer een geolied team te maken. Tegen FC Twente moet blijken hoe ver Feyenoord inmiddels is.

Eredivisie

Er zijn nog drie eredivisieduels op deze zondag, met onder meer de derby FC Groningen-sc Heerenveen.Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag