Samen in actie tegen Jean-Claude van Damme

Geplaatst op 13 Augustus, 4:17

Henry (Tom Everett Scott) is een boswachter en voormalig Navy SEAL. Op een dag krijgt hij bezoek van een man die wraak op hem wil nemen. Dan verschijnt er ook nog eens een drugsbaron die de twee dwingt naar een verdwenen partij drugs te zoeken.

Henry Taylor heeft gekozen voor een teruggetrokken bestaan als boswachter. Maar aan zijn rustige leventje komt snel een einde wanneer Clay (Orlando Jones) hem komt opzoeken. Clay wil de dood van zijn broer wil wreken. En of dat nog niet genoeg is, krijgt Henry er nog een probleem bij. 

Enemies Closer

Een lading drugs is zoekgeraakt in de buurt van Taylors huis en een bende gewapende mannen onder leiding van de meedogenloze Xander (Jean Claude van Damme) dwingen hem de drugs koste wat kost terug te vinden. 

In Enemies Closer moeten Clay en Henry noodgedwongen samenwerken tegen deze extreem gewelddadige Xander en zijn bende. Dit zal niet gepaard gaan zonder slag of stoot.    

Jean-Claude van Damme

Oorspronkelijk was van Damme niet gecast als bad guy, maar de casting en regisseur vonden van Damme uitermate geschikt om de de eccentrieke, gestoorde gek Xander te laten spelen. Dit was voor van Damme een welkome afwisseling, aangezien hij bijna altijd wordt gecast als good guy.