Het tragische leven van Anna Nicole Smith

Geplaatst op 21 April, 19:30

Film over het leven van model en actrice Anna Nicole Smith. Ze trouwt met een miljardair en lijkt alles te hebben wat ze maar kan wensen. Toch wordt de roem en rijkdom haar fataal: in 2007 sterft ze aan een overdosis.

Anna Nicole Smith werd in 1994 wereldnieuws toen het 26-jarige Playboymodel met de 89-jarige miljardair J. Howard Marshall trouwde. 

Anna Nicole

Niet lang daarna overleed Marshall, waarna het verwachte conflict over de erfenis uitbrak tussen Anna Nicole Smith en de kinderen van Marshall.

De biopic Anna Nicole laat het tragische leven van Anna Nicole Smith zien. Ze werd in 1967 geboren als Vicky Lynn Hogan en groeide op in een dorp in Texas.

Ze heeft een moeilijke jeugd en gaat al jong het huis uit. Begin jaren 90 werkt ze als danseres in een stripclub en breekt ze door als model. Onder de naam Anna Nicole Smith groeit ze uit tot een beroemdheid.

Overdosis

Uiteindelijk gaat Anna Nicole Smith (gespeeld door Agnes Bruckner) ten onder aan alle roem en rijkdom: ze sleept zich van rechtszaak naar rechtszaak en ze komt de tragische dood van haar zoon in 2006 nooit te boven.

In 2007 overlijdt ze op een hotelkamer in Florida aan een overdosis.