Steve Martin bouwt zijn droomhuis

Geplaatst op 18 Juli, 15:40

Housesitter bewijst dat onenightstands niet altijd een goed idee zijn. Als architect Davis na een avondje stappen een eenmalig avontuurtje heeft, komt hij niet meer van de vrouw af.

Architect Davis heeft zijn leven helemaal uitgestippeld. Hij heeft net zijn droomhuis ontworpen en als dat eenmaal af is wil hij er met zijn Becky gaan wonen. Dan nog trouwen en kindertjes krijgen en het plaatje is compleet.

HouseSitter

Davis' hele plan valt in het water als Becky hem, zijn huwelijksaanzoek en zijn droomhuis afwijst. Davis is ontroostbaar en gaat er vandoor. Terug in de stad gaat hij naar een bar om zijn verdriet te verdrinken. 

Daar raakt hij aan de praat met serveerster Gwen (Goldie Hawn). Dat gesprekje loopt in HouseSitter uit op een onenightstand.

Staartje

Dat slippertje krijgt nog een staartje: Gwen neemt haar intrek in het huis dat Davis voor Becky had gebouwd. Niet alleen krijgt Davis die ongewenste HouseSitter niet uit zijn huis, Gwen vertelt jan en alleman ook nog eens dat zij en Davis verloofd zijn.

Het huis waar Gwen woont is speciaal voor de film gebouwd. Toen de opnames voltooid waren, ging de sloophamer er meteen in.