Mick en Sue gaan naar Australië

Geplaatst op 15 Maart, 0:04

In dit vervolg op Crocodile Dundee zijn Mick 'Crocodile' Dundee en Sue Charlton inmiddels een stelletje. Als Sue haar leven in New York niet meer zeker is, verhuist het koppel naar Australië.

Na hun avonturen in Crococile Dundee leiden de bonkige Australiër Mick (Paul Hogan) en de Amerikaanse journalist Sue (Linda Kozlowski) een rustig leventje in New York.

Crocodile Dundee II

In Crocodile Dundee II is het al snel gedaan met die rust. Een stelletje drugsdealers heeft Sues ex vermoord. Omdat zij weet wie de daders zijn, hebben de gangsters het nu gemunt op Sue.

In New York is ze niet meer veilig, dus verkassen Mick en Sue naar zijn thuisland: Australië. Ook Down Under weten de gangsters het tweetal te vinden. Mick is in Australië op zijn eigen terrein, dus de criminelen moeten van goeden huize komen om hem te kunnen verslaan.

Actie

Toch lukt het de gangsters om Sue te kidnappen. In zijn pogingen haar te bevrijden maakt Mick volop gebruikt van zijn survivalskills.

Omdat Mick zijn liefje moet bevrijden, zit er in Crocodile Dundee II meer actie dan in het eerste deel. Zo wordt de film een soort mix tussen de eerste Crocodile Dundee en een Rambo-achtige actiefilm.