Seth MacFarlane is de lafste cowboy van het Wilde Westen

Geplaatst op 19 April, 17:10

In A Million Ways to Die in the West speelt regisseur en producent Seth MacFarlane een schijterige schapenboer genaamd Albert. Omdat hij te laf was om een vuurgevecht aan te gaan, verliet zijn vriendin hem.

Louise (Amanda Seyfried) verlaat Albert in A Million Ways to Die in the West voor een andere man (Neil Patrick Harris). Gelukkig ontmoet de schapenboer de mysterieuze Anna (Charlize Theron) die hem leert raak te schieten als een echte man. De twee worden verliefd.

A Million Ways to Die in the West

Helaas voor Albert is Anna getrouwd met de beruchte crimineel Clinch Leatherwood (Liam Neeson). Anna’s echtgenoot is bloedlink als hij erachter komt dat zijn vrouw op een andere man verliefd is.

Als Clinch achter Albert aan gaat, moet de bange boer in A Million Ways to Die in the West laten zien dat er een echte cowboy in hem schuilt.

Duizendpoot

Seth MacFarlane heeft in A Million Ways to Die in the West eigenlijk twee petten op. Naast zijn taak als regisseur speelt MacFarlane ook de hoofdrol in zijn comedy.

Best bijzonder dat hij daar nog tijd voor heeft aangezien Seth veel in de film- en televisiewereld doet.

Zo bedacht hij de animatieseries Family Guy, American Dad! en The Cleveland Show. Ook is hij de maker van de films Ted en Ted 2.