The Last Stand

2/5

The Last Stand: Arnold vanouds met actie, explosies en humor

Veronica

Veronica 

13 Januari 2019

 23:10 - 01:10

Sheriff Owens (Arnold Schwarzenegger) staat samen met zijn deputies als enige tussen een ontsnapte drugsbaron en de Mexicaanse grens. Een explosie van geweld is het gevolg.

Na jaren van misdaad en geweldbestrijding is Sherrif Owens (Arnold Schwarzenegger) neergestreken in het stadje Sommerton Junction. Hier hoopt Owens van zijn oude dag te genieten. Slechts een parkeerbon of twee is wat hem dagelijks bezighoudt. Zijn rust wordt verstoord als een beruchte drugsbaron met een bende misdadigers ontsnapt en richting Sommerton Junction rijdt om daar de grens van Mexico over te steken.

The Last Stand

In eerste instantie wil de sherrif er niets mee te maken hebben. Hij heeft zijn portie geweld wel gehad en hij zit ook nog eens opgescheept met onervaren agenten die niks gewend zijn. Toch neemt hij uiteindelijk de verantwoordelijkheid op zich om nog een laatste keer zijn mannetje te staan. 

Typisch Arnold

Arnie is er niet vies van, en dus wordt er in deze film ook weer een gulzige greep uit de bak met clichés gedaan. Toch is dit absoluut geen nadeel, het past namelijk bij de toen inmiddels 67-jarige spierbundel. Daarbij horen natuurlijk ook de vele oneliners en de flauwe grappen die The Last Stand rijk is.

Opslaan

Over deze film

Titel

The Last Stand

Premiere

2013

Regisseur

Jee-woon Kim

Acteurs & Actrices

Arnold Schwarzenegger, Forest Whitaker, Johnny Knoxville, Harry Dean Stanton, Jaimie Alexander

Scenario

Andrew Knauer

Componist

Ron Bedrosian, Beau Borders, David Brownlow, Steve Bucino, Victor Ray Ennis

Zender

Veronica

Genre

Film

Land

VS

Kijk nu via on demand

pathe

Pathé Thuis

Kijk nu