Tip
Under the Autumn Moon

RTL 8

Romantische komedie

RTL 8 19 oktober 2021 20:28 - 22:14

Liefde op het platteland in Under the Autumn Moon

Een ambitieuze jonge vrouw brengt in Under the Autumn Moon een werkbezoek aan een ranch. Daar leert ze anders naar het leven kijken.

Alex (Lindy Booth) werkt voor een bedrijf dat outdooractiviteiten organiseert. Ze is ambitieus en wil graag hogerop.

Under the Autumn Moon

Omdat ze maar wat graag een promotie binnen wil slepen, werkt Alex hard. Alles om ervoor te zorgen dat haar baas onder de indruk van haar is.

Als die haar in Under the Autum Moon naar een ranch stuurt die hij op het oog heeft, grijpt Alex die kans dan ook met beide handen aan. Ze is ervan overtuigd dat de boerderij een goede aanwinst voor het bedrijf zou zijn. Verbouwinkje hier, likje verf daar en het is een puike plek voor bedrijfsuitjes en andere teambuildingsactiviteiten.

Kink in de kabel

Alleen ziet de eigenaar van de ranch, de charmante cowboy Josh (Wes Brown), dat helemaal niet zitten. Hij wil zijn boerderij wel verkopen, maar onder strenge voorwaarden. De belangrijkste: Alex en haar baas mogen niets aan de ranch verbouwen. Om zijn argument kracht bij te zetten, laat hij haar in Under the Autumn Moon zien hoe mooi het plattelandsleven kan zijn.

En dan gebeurt het onvermijdelijke: Alex valt voor Josh, en hij ook voor haar. Dat stelt Alex wel voor een dilemma. Kiest ze voor haar nieuwe liefde of voor haar carrière?

 

Over deze film

Titel

Under the Autumn Moon

Premiere

2018

Regisseur

Gary Yates

Acteurs & Actrices

Lindy Booth, Wes Brown, Natalie Lisinska, Cherion Drakes, Dean Redman

Zender

RTL 8

Genre

Film

Subgenre

Romantische komedie

Land

VS

Resolutie

1080i

Bekijk ook