Frank en Rogier in terugblik Steenrijk, straatarm

Kijk nu

NET GEMIST

Ze zijn weer terug! In de eerste aflevering van het tweede seizoen van Steenrijk, straatarm zagen we een terugblik en natuurlijk waren favorieten uit het eerste seizoen Frank en Rogier ook van de partij!

In de terugblik van Steenrijk, straatarm praten alle koppels na over hun ervaringen en gaan ze weer bij elkaar langs. Zo ook Frank en Rogier. Het koppel gaat op bezoek bij Sabine en haar drie kinderen met natuurlijk een bijpassend cadeautje. De heren overladen Sabine bij binnenkomst met complimenten: “Wow, wat zie je er mooi uit!” en “Wat zit je haar goed!”. Sabine is positief verrast over alle reacties die ze heeft ontvangen. “Ik heb zulke lieve reacties gehad. Winkeliers hebben ons dingen aangeboden, ik stond helemaal versteld.”

Steenrijk, straatarm

Frank en Rogier kregen na de uitzending ook veel hartverwarmende reacties. Vooral op Twitter ging het helemaal los. Twitteraars waren lyrisch over het koppel. Zelfs opperden een aantal kijkers dat het énig zou zijn als Frank en Rogier een eigen programma zouden krijgen. Dat gaat er komen! “SBS is bij ons in Frankrijk geweest en heeft ons overgehaald om een hele serie te gaan maken. Daarin gaan we dan met een heel klein budget een kamer veranderen.”

Feelgood-programma

Frank en Rogier hoefden niet heel lang na te denken om het voorstel. “Ik vind het leuk omdat er zo vreselijk veel negativiteit te zien is op de televisie. En wij maken nu weer een feelgood-programma en dat vind ik het mooiste wat er is”, legt Frank uit.Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag