Frank Lammers en Elise Schaap in Vlaamse misdaadserie

  • Geplaatst: Vrijdag 19 mei
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS Het was al bekend dat Anna Drijver  een grote rol speelt  in de nieuwe misdaadserie Undercover, maar nu zijn ook Frank Lammers en Elise Schaap gestrikt.

Undercover is losjes gebaseerd op het verhaal van Janus van Wesenbeeck, een van de grootste drugssmokkelaars ter wereld. In de serie speelt Frank de schatrijke drugsbaron André. Elise vertolkt de rol van zijn vrouw Daniëlle. In het weekend zitten ze liever in hun chalet op de camping dan in hun villa en dat heeft grote gevolgen.

Tom Waes

De hoofdrol is weggelegd voor Tom Waes. De Vlaamse acteur speelt politieagent Bob Lemmers. Samen met zijn ‘partner in crime’ Kim de Rooy (Anna Drijver) duikt hij onder in het drugsmilieu op de Belgisch-Nederlandse grens. De twee agenten huren een chalet op de camping, naast die van André en Daniëlle. Ze hopen zo hun vertrouwen te winnen en de drugscrimineel vervolgens op te rollen.   

Voorjaar 2019

Vanaf 6 juni starten de opnames. De serie is pas vanaf het voorjaar in 2019 te zien bij de Vlaamse zender Eén.Reageren op dit artikel