Freek Vonk keert terug naar de haaien

  • Geplaatst: Maandag 15 mei
Door: Televizier.nl

AMUSEMENT Freek Vonk werd begin dit jaar op de Bahama’s gebeten door een Caribische rifhaai. Vrijwel ieder weldenkend mens zou daar nooit meer een duikje nemen. Freek denkt daar anders over.

Begin dit jaar hapte een hongerige haai in de Bahama’s een stuk uit de bovenarm van Freek Vonk. “Die hele lap vlees hing los, ik zag m'n spieren, m'n biceps, m'n vetweefsel, het bloed spoot in het water, alles hing een beetje”, vertelde hij destijds in DWDD. De honderd hechtingen zijn er inmiddels weer uit, daarom vindt Freek het hoog tijd om terug te keren naar de plek des onheils. “Jaaaaaaa! Morgen is het zover”, schrijft enthousiaste bioloog op Instagram.

Freek naar de haaien

Freek gaat terug naar de Bahama’s om de opnames van Freek naar de haaien te voltooien. Dat lijkt geen best idee, maar de bioloog is vastberaden. “Ik hou van haaien en zal altijd van haaien houden!”, schrijft hij. Nu maar hopen dat hij de dader niet opnieuw treft. Freek mag dan wel van de hapgrage haai houden, de liefde is kennelijk niet wederzijds.

Caribische rifhaai

Freek heeft in de tussentijd al wel een baantje getrokken met haaien in Maleisië en Zuid-Afrika. Dat ging zonder enkele problemen. Nu maar hopen dat de Caribische rifhaai niet met de verkeerde vin uit bed is gestapt.Reageren op dit artikel