Gemene tweets over Jimmy Kimmel op zijn verjaardag

Kijk nu

NET GEMIST Het was de verjaardag van talkshowhost Jimmy Kimmel. Zijn cadeau: een editie van Mean tweets helemaal in het teken van hem! Zie de clip hierboven.

Gefeliciteerd! Jimmy Kimmel is alweer 50 jaar oud geworden. De presentator is bevriend met een hoop celebrity’s die veel narigheid over zich heen krijgen op Twitter. Die laat hij hen voorlezen in de populaire rubriek Mean tweets. Als talkshowhost krijgt Kimmel zelf ook heel wat gemeens te verduren.

Mean tweets

Als verrassing voor zijn verjaardag kreeg hij een eigen editie van Mean tweets. Dit keer lezen bekende mensen gemene tweets over hem. Niet alleen Hollywoodsterren lezen ze dit keer voor, ook bevriende (ex)talkshowhosts Stephen Colbert en David Letterman doen mee. Verder komen ook nog onder andere Michael Keaton, Chris Hemsworth, Amy Schumer, Liam Neeson, Jeff Bridges, Jennifer Lawrence en Will Ferrell voorbij.

Jimmy Kimmel Live

Mean tweets is een onderdeel van Jimmy Kimmel’s Amerikaanse late-night talkshow. Jimmy Kimmel presenteerde in februari dit jaar nog de Oscars. Wel vaker maakt hij leuke video’s met sterren. 25 september was de vorige editie van Mean tweets. De video trok op YouTube maar liefst 24 miljoen kijkers.


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag