Geniale cover K3ís Tele-Romeo

Kijk nu

NET GEMIST In Liefde voor Muziek, de Vlaamse variant van het programma Beste Zangers, zingt Bart Peeters een geweldige cover van het K3-liedje Tele-Romeo. Hij zet hiermee een waar volksfeest op poten. Bekijk hierboven hoe hij dit doet.

In het programma Liefde voor Muziek reizen een aantal bekende artiesten naar een warme bestemming in het zuiden. Daar aangekomen, coveren ze elkaars nummers. Afgelopen week stond ex-K3'tje Josje Huisman in de spotlight. De andere artiesten zongen covers van enkele bekende K3-liedjes. Vooral de cover van Bart Peeters viel op, omdat hij de boel flink op stelten zette.

Volksfeest

Bart Peeters begint het nummer Tele-Romeo langzaam met viool en gitaar op de achtergrond. Bij het eerste refrein barst het feestje echt los. Hij maakt het compleet met castagnetten. Josje kan haar oren niet geloven en springt samen met de andere artiesten al klappend en dansend op. Daarmee barst het volksfeest echt los.

Bart Peeters

Bart Peeters is een Vlaams zanger, drummer, gitarist, presentator en acteur. In 2016 was hij één van de coaches van het vierde seizoen van The Voice van Vlaanderen. In het verleden was Peeters ook op de Nederlandse televisie te zien. Bij de Avro presenteerde hij programma’s als Toppop Yeah, Toppop-nonstop en De Droomshow.


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag