Get The F*ck Out Of My House gaat internationaal

  • Geplaatst: Dinsdag 13 juni
Door: Televizier.nl

INFORMATIEF Nederlandse kijkers waren niet echt onder de indruk van het RTL5-programma Get the f*ck out of my house , maar wie weet scoort het wel goed in Duitsland en Brazilië. Beide landen hebben het format overgenomen. 

Get the f*ck out of my house is een Nederlands format van productiehuis Blue Circle. In Duitsland krijgt het programma dezelfde naam. Brazilië kiest voor een Spaanse titel: daar gaat het A Casa heten.

Huishoudpot

In het programma gaan honderd mensen in een huis wonen, waar maar plek is voor vier bewoners. De deelnemers kennen elkaar niet, maar moeten het wel met elkaar zien uit te houden. Van 100.00 euro mogen ze noodzakelijke producten kopen, zoals eten en toiletpapier. Diegene die het laatste in het huis overblijft, wint de uiteindelijke huishoudpot.

De emoties tussen de bewoners liepen in de Nederlandse versie soms hoog op:

Lees ook: Get The F*ck Out Of My House is een heftig experiment.

Flop

In ons land was Get the f*ck out of my house een regelrechte flop. Naar de laatste uitzending keken slechts 91.000 kijkers naar het programma. In de eerste week waren dit er nog 228.000. De presentatie was in handen van Nicolette KluijverReageren op dit artikel